100 dagar kvar till studenten!

Snart är det dags och jag letar klänningar, skor, handväska och allt som hör till! Det är ju en enda stor djungel, kul men svårt. Min älskade studentmössa har också kommit, dålig bild men oj vad fin den är i verkligheten. Bästa med den? Att det står PARIS därbak. Love.


stolt lillasyster


19 år

idag är det min födelsedag (egentligen inte.. 00.30) och den har varit helt fantastisk! Min släkt och fina vänner har skämt bort mig med påhittiga gratulationer och överraskningar! Dagen började med hotellfrukost, vidare till stallet, sen lunch på ett supermysigt ställe och därefter kom släkten på kvällen! Otroligt mys dag!! TACK ALLA FINA!


Varför är det alltid lite klurigt...

...att somna natten till sin födelsedag?

Sista dagen som artonåring!

Det ska bli helt fantastiskt att fylla 19! Kommer bli ett grymt år som 19 åring med massor av äventyr och händelser. Längtar, ett dygn kvar!! Sista dagen som 18 åring spenderar jag framför mitt projektarbete men snart blir det fika med julia - mysigt!

Glad tjej!


nallebjörn

Igår höll jag på med projektarbetet hela dagen men sen fick jag vara lite hundvakt åt busiga nallebjörnen här!


109 dagar till studenten!

Med drygt 100 dagar kvar till det fria livet (studenten) tänkte jag ta tag i bloggandet igen, för att det kan vara roligt att gå tillbaka och läsa.
Ni ska få följa med på allt från arbetet med projektarbetet, planering av balen, köp av studentklänning och
det största av allt - resan till min dröm. Att till hösten 2012 få bo i drömmarnas stad Paris igen!
Nu är det sportlov och jag har kommit igång med projektarbetet på riktigt. det är en fotobok som ska representera mina 100 favoritsaker med Paris!
-
109 dagar, bring it on!

RSS 2.0