sjukhus, blindtarm och GRATTIS ! <3 :)

hejsan därute! (:
nu ligger jag här i en vit sjukhussäng på sjukhuset. usch! i förrgår kväll hade min magen inte blivit bättre så då ville både mamma och sjukvårdsupplysningen att jag skulle komma upp. först kollade en läkare på magen och han trodde också det var blindtarmen, sen efter ett tag kom en kirurg och kollade och hon sa också att det var blindtarmen. så efter ultraljud och så fick jag reda på att jag skulle opereras på morgonen därpå. inte kul, inte kul. Nu är min lilla fula blindtarm iaf borta och det gör sjukt ont i magen. men men, det har ju trots allt bara gått ett dygn. all personal är grymt snälla och tar väl hand om mig. hihi (: tack för det! (a) och ett mkt stort tack till mamma som hjälpt mig så mycket.
jag älskar dig såå. <333

& för er som undrar ...  hade blindtarmen brusit och sedan hade dom problem att hitta den när dom opererade för den hade lagt sig i någon håla bakom tarmarna .. usch .. :S och det va tydligen den värsta blindtarmsoperationen dom gjort. ja, någon måste ju ge dom lite utmaning. ;) haha . men nu är det iaf över!

och ett stort GRATTIS till MIMMI & ANNIE på deras FEMTONÅRSDAG! Hoppas ni har en riktigt soft dag med massa tårta och presenter. thihi . <3

och sista grejen och detta är faktiskt lite komiskt! Nu är båda som skriver denna bloggen utan blindtarm och med ärr på magen efter det. (; julia <3 jenny .

/ jennyfristrand . <3

shaaa ! (:

Heejsan ! (:

Nu sitter jag här och ska strax ut en liten runda med hugo i det "fina" vädret, var har sommaren tagit vägen? Fast om jag ska vara ärlig så tkr jag det är ganska skönt att det inte varit strandväder dom senaste dagarna, har nämligen legat magsjuk/matförgiftad sen i måndags kväll. asså , shit vad jag hatar den sjukan.. men iaf , nu börjar det bli bättre igen. (: i tisdags skulle vi till Göteborg med konfan men såklart så missade jag ju det. :/ inte kul inte kul! (: Men som det verkar på mina andra konfafriends så verkar dom har haft det väldigt kul! (:

& för övrigt vill jag bara säg att jag är grymt sugen på kronocampingens pommes ... (:

/ jennyfristrand.

fristrand . (:

   


 
Jenny på båda bilderna !
  
Ida , fotomodell ! (:



 Jenny Fristrand var namnet .  (:


 Jadu , Jenny här med ! (:

Det kändes som det var dags att ladda upp lite bilder sen jag och Ida var och skimmade. Inte för att vårt skimspot var det bästa - haha, men en liten bit kom vi iaf! (: Tack för en grymt kul dag! (: och nästa gång ska alla bilder vara på DIG <3 thihi.

Och för övrigt vill jag bara informera om att jag har börjat min konfirmationsläsning, vilken går riktigt bra! (:

Och en annan sak, nu ska ju splash köra igång, sommaraktiviteter för oss ungdomar 92-95:or . Då kan man iaf prova på skimboarding och få lite hjälp , någon mer än jag och Julia som ska dit? Såklart finns det ju massa andra aktiviteter också, men nu är det ju skimmaskimmaskimma som gäller, ellerhur? (: Grymt kul tkr jag iaf att halmstad kommun äntligen gör något för oss ungdomar ! (: (y) wiiee ! hehe .

och btw , vi har SOMMARLOV ! (: sååå gött ! ;)

Ha det underbart / Jenny <3

julia hjärta jenny .

Heejsan svejsan!
nu sitter jag här med julia och pratar med folk på msn. trevligt! idag har jag och julia varit och skimmat på vita bandet. grymtgrymt kuuuul ! Julia äger på att skimma! <3 det var väldigt kallt att skimma så efter ett tag när vi höll på att frysa ihjäl och vi nästan entligen hade klarat tricket gick vi upp. julia klarade det ofc, men jag däremot har fortfarande lite problem.. ;) men men, jag får ta och öva.. ! :D när vi sedan kom hem ville vi äta pizza ! men alla pizzerior ville inte köra hem pizzan till oss.. snyfft! :) så det fick bli god spagetti och köttfärsås som mamma gjort! :) <3 snart ska vi ut och gå med hugo . hihi ! :)
sen ska julia sova över hos mig , funfun ! <3333

mycket kärlek till min bästaste julia! <333

/ jenny <3 och hälften julia som sitter och biter i min arm.. ;) hmmm...

hallao :)

hejsan!
Idag var det skola igen. Men inte mkt. Slutade klockan typ kvart över 10 haha. Vi fick flytta fram no:n för att Annan va sjuk i engelskan. Annie, jag, mimmi och lisa sprang snabbt ner till preem för att mattias hade sagt att bussen gick därifrån direkt till stan. Men såklart kom den inte.. Vi fick ist ta bussen som gick igenom allt men kom tillslut fram till stan :) Där lämnade lisa oss för att hon skulle till sin mamma och då gick vi och åt på mc. Det tog typ 25 min på att annies lilla hamburgare skulle bli klar :O .. Aja vi fick den tillslut :D
Sen träffade vi Lisa igen och så shoppade vi loss. Haha .. köpte 3 par shorts och 1 bikini överdel. Underdelen var skit stor och det fanns ingen minde :/ .. Sen lämnade lisa oss igen och vi stack stranden. mkt skratt blev det och bad och sol :) Solen är ju inte så jätte stark då så det är typ skit skönt att bara ligga och sola för det är inte för varmt och inte för kallt  :) Efter stranden gick vi hem till mimmi och fikade. Glass , muuuums !
Sen cykladee jag hem för att duscha men cyklade tillbaka till mimmi senare och kollade på gossip girl och sjöng per gessle låtar med gubb röst :)
grymt rolig dag! Tack för det tjejer :D

Ha det bra kram Julia

Jenny här ! :)

Heejheej allihopa! nu sitter jag här hos Ida och kollar bloggar. mysmys! Snart är det stranden som gäller.. jag, ida, hanna, linnea, avalon, lukas, mattias och david o drar dit och skimmar! soft soft! :D Slutade tidigare idag också, kl kvart över 10 , gött ! :) Btw, är det någon som skulle vilja göra en header till oss? det är så krångligt enligt mig och därför ber jag om lite hjälp. haha, hoppas någon känner för det! ajaa, nu ska jag gå och hjälpa Ida och Line i köket.  hoppas ni alla får en grym dag i det fina vädret, dock lite blåsigt men det får man ta! :) haha

ha det bäst! / Jenny <3

Tjohopp!

Denna dagen har varit ganska soft! :) Mycket solande på basketplanen har det blivit. Efter skolans slut och när solen stekte som bäst blev jag, ida och annie väldigt sugna på att SKIMMA! Därför beslöt vi oss för att packa strandväskorna, på med bikini, greppa brädan och ge oss ner till the beach! Efter många både bra och lite misslyckade åk kom även mattias och lukas och jojnade oss! (ingen aning hur man stavar det ordet)Trevligttrevligt! Och då blev det ju dags för mig, annie och ida att visa våra skim talanger! woow, vilken girlpower! ;) haha.

Imorgon slutar vi kl 12 , mke skönt! Då blir det snabbt hem och ut med vovven för att sedan ner till stranden igen och skimma med ida, linnea och hanna .. :) hur det går får ni läsa om imorgon !

Ha det bäst / Jenny <3


lite mer kläder :) haha

Tjaa :)
Okej, nu kmr lite mer kläder, men det är bara för jag har så tråkigt! .Har värkligen inget och göra. sjukt tråkigt :/

image16
Jag brukar aldrig använda sånna här skor lr den stilen men dom här var fakiskt fina. Kanske ska köpa dom (A). För det är typ snyggt med ett par shorts och ett linne :) Dom kostar 550 kr på scorett.
image17
Tyckte det här linnet var så fint. Finns på nelly.com :)
image18
Dom här finns också på Nelly.com :) nice tyckte jag iaf :)

Kram Julia


30-31 maj!

haaj :)
glömt och skriva om i fredags och lördags. På fredagen slutade vi vid klockan 11.15 som vanligt. Tog bussen hem och väntade på att kajsa skulle sluta. När kajsa ringde och sa att hon hade slutat körde mamma mig till henne. Olivia kom också :D. Lite senare åkte vi till stan för att kajsa skulle spela konsert och byta ett par byxor. Kajsa var jätte duktig. När kajsa var klar runt 7 - halv 8 gick vi till stora torg och käckade glass. MYS ! :)
Vi tog bussen hem och åt sen stack vi till Kajsas farmor och farfar. När vi kom dit knackade vi på fönstret och då hade henes farfar sovit. Hans hår stog ju lite upp. Haha , så gulligt :D. Vi badade i deras pool typ en halvtimme och tog massa foton. wiie.
Sen stack vi hem till Kajsa igen där olivia somnade i kajsas säng och Kajsa fick damp på sin data för att internet inte gick. HAHA! asroligt. Jag och Kajsa kollade fim sen gick vi ner och la oss i hennes gästrum.

På lördagen väckte väckarklockan oss halv 8 för vi skulle hinna städa och ut med kvällsposten. När vi skulle ner til stranden ringde jag mamma och då sa hon att pappa skulle ut med båten och då följde vi med. Det var skit roligt. Vi badade skit mkt. Bilder kmr nedan sen.
Sen när jag kommit hem gjorde jag mig iordning och så hämtade annie och mimmi mig så stack vi ner till mimmi. Vi beställde mat från det där nya stället vid skolan typ. Jag tyckte det var rätt okej men mimmi hatade det. Okej, det var ingen höjdare. Kebaben smakade citron, vitlöksåsen smakade vinäger och pommesen var skit torra. Sen tog det typ 45 innan domkom med maten.
Senare kom Lukas och Olle. Skojskoj ! Vi var nere på stranden och kolla lite film. När dom hade stuckit kollade vi American pie, the naked mile. HAHA fan va rolig x) .. Vi somnade typ vid 3 lr något :) skooooooooj dag !
image7
kajsa <3
image13
Kajsa och Olivia <3
image14
Kajsa och Jag :)
image15
Jag :)


Kram Julia

bikinis !

har värkligen inget att göra så kollar lite nätshopping. Ni får stå ut med att jag lägger in lite bilder :) hehe..
image4
älskar att kolla på bikinis. Ochälskar hm för dom har så billiga. Vill ha dom här 2. Orkar inte köpa bikinis för typ 500 kr. Är lite för dyrt för mig :).

oj glömt skriva att det är Julia som har skrivit dom senaste blogg grejorna. :) ha det bäst !


bliing :)

image2
Det armbandet längst upp ska jag köpa snart och det andra ska jag och mimmi byta med varandra. Det står 'jag älskar dig' på franska. :) Dom kmr från cocoo.se.
image3
Dom här vill jag också ha. Jag tror jag ska köpa armbandet och öronhängena men inte halsbandet. Det kostar 1500 typ :O. Så det blir lite för dyrt. Dom här kmr från kyssjohanna.se :)

:)

image1

Den här vill jag värkligen ha men den är såklart för dyr. 1075 kr på nelly.com :)  VILL HA !

måndag!

imorse vaknade jag med en grym förskylning, ont i halsen och snurrig. Det fick inte bli en skoldag för mig då. Hatar att va sjuk + att brännan på ryggen gör skit ont. Aja nu är det iaf bara 5 skoldagar kvar för mig till sommarlov ! :) gaaaw vad jag längtar !. Okej, slut på tråkigheter. Vet någon hur man lägger ut bilder på bloggen ? för jag fattar inte. Typ klurigt :/ Ska kämpa tills jag klarar det. Har ju hela dagen på mig. Neeeej, ska ju sälja emtips. åhh orkar inte det.
Aja, Ha det bäst !

Kram Julia !


:)

tillbaka :)
det är bara 11 dagar kvar till skolavslutningen och bara 6 dagar kvar i skolan för mig för ska vara ledig på torsdag för studenten. längtar så grymt mkt!
på torsdag är det studenten med ANGELica. Ska bli sjukt kul. En tradition med annen att gå på varandras studenter. Alltid lika roligt!
nu ska jag kolla klart på bilar på disneychannel sen är det sanningens ögonblick, sen soooova :)

Kram Julia

Julia skriver :)

Hejsan , Julia här nu.
första gången jag skriver i bloggen, skoj. Vi får se hur det går men jag hoppas det blir bra iaf :)
idag har jag varit med jenny. Först var vi på stranden och badade, solade och skimmade. Sjukt roligt men råka skada mitt knä men inte mkt. Jenny är GRYM på att skimma :D Sen typ vid halv 3 stack vi hem till Jenny för att göra iordning oss till balen. När vi stod där brände jag mig skit mkt. AJ AJ ! Men jenny som är redan så brun brände sig inte något den bajsungen :) men älskar dig ändå!
Vi skulle egentligen gå ner på stranden och äta pizza och skimma på kvällen. Men mådde inte bra så fick åka hem :/ . Så nu sitter jag här med brännsår på ryggen och bloggar :) 

kram Julia !

RSS 2.0