STOCKHOLM!

okej, bara för att min morbror är så gullig & har varit inne och läst min blogg varje dag för att få läsa om stockholm, ska jag nu göra er nöjet att berätta om våran lilla miniresa! :)



fredagen bestod till mesta del av resande i tåg med Julia, Mimmi och mimmis familj. Tiden gick och plötsligt var den stora staden Stockholm framför våra ögon! Cilla hämtade upp oss och vi fick mysa med vovsingar. Sen blev det dags att göra sig iordning för "the big succse". När väl kläder, smink och kameran satt på plats var det T-bannan som lockade. Massor av folk skulle också till globen, konstigt. haha! 

När vi väl hoppade av tunnelbannan fick Julia lite sådär småroligt - JENNY kolla globen!! den är jättestor, oj det här måste vi ha kort på. vänta, ett till!!
haha, that's my friend!
Globen finns inte så mycket att säga om, det går inte att beskriva. Helt fantastiskt och en sådan mäktig känsla. Måste upplevas för att förstå.

  

                                                                                                                                                                                                          (stolt fotograf.)

Vi stod väl och skrek lite på Kevin sen efteråt när dom flesta hade gått men tyvärr hörde han inte oss.. (: Sen skickade vakterna ut oss, dom trodde att vi satt och väntade på Kevin! ehm, så tröga är vi faktiskt inte - så vi trodde att han skulle gå ut den utgången allt vanligt folk gjorde. Men men, sen kom Cilla och hämtade oss och när vi väl kom hem satt vi och pratade med Cilla!

Lördagen var en heldag för både mig och Julia i staden. Alla dessa affärer och allt är ju hur kul som helst, men den som inte blir trött av att gå en heldag i stan.. ja, den personen är ju konstig..

Så trötta och med lite småkassar, (japp, jenny shoppade faktiskt!!) så begav vi oss hem igen, där vi bara satt och kollade på film hela kvällen. cause i said so, drömbilden + tre filmer till som jag inte kommer på namnet på! Sedan somnade vi vid 3.

Söndag = tåg! 



   

japp, som ni ser så överväger ju bilder på Jenny än på Julia! but, it's not my bad! Det är nämligen så att min vän julia har raderat typ dom flesta bilderna på sig själv under vår resa.. yeye , lite smått surt!
men men, återigen - THAT'S MY FRIEND (i ett nötskal)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0