hallao :)

hejsan!
Idag var det skola igen. Men inte mkt. Slutade klockan typ kvart över 10 haha. Vi fick flytta fram no:n för att Annan va sjuk i engelskan. Annie, jag, mimmi och lisa sprang snabbt ner till preem för att mattias hade sagt att bussen gick därifrån direkt till stan. Men såklart kom den inte.. Vi fick ist ta bussen som gick igenom allt men kom tillslut fram till stan :) Där lämnade lisa oss för att hon skulle till sin mamma och då gick vi och åt på mc. Det tog typ 25 min på att annies lilla hamburgare skulle bli klar :O .. Aja vi fick den tillslut :D
Sen träffade vi Lisa igen och så shoppade vi loss. Haha .. köpte 3 par shorts och 1 bikini överdel. Underdelen var skit stor och det fanns ingen minde :/ .. Sen lämnade lisa oss igen och vi stack stranden. mkt skratt blev det och bad och sol :) Solen är ju inte så jätte stark då så det är typ skit skönt att bara ligga och sola för det är inte för varmt och inte för kallt  :) Efter stranden gick vi hem till mimmi och fikade. Glass , muuuums !
Sen cykladee jag hem för att duscha men cyklade tillbaka till mimmi senare och kollade på gossip girl och sjöng per gessle låtar med gubb röst :)
grymt rolig dag! Tack för det tjejer :D

Ha det bra kram Julia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0